Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 17:00.

Filmvisning

Skoleskibet DANMARK

Dokumentarfilm og talk

Skoleskibet Danmark lægger til i Helsingør på vej hjem fra de dansk-vestindiske øer og er for første gang i Danmark i halvandet år. I den anledning viser museet en dokumentarfilm på 45 min om skibet og livet ombord – tæt på de unge danske piger og drenge søndag 14. maj kl. 14.

Introduktion ved filmens producer

Filmen er et sammendrag af optagelser 120 døgn ombord på verdenshavene gennem flere år. Det er første gang, at et filmhold har været så længe ombord. Filmen introduceres af produceren, tidligere DR-journalist og tidligere vært på TV-Avisen, Claus Jacobsen, der har gennmemført optagelser for 28 år siden og i nyere tid. Han fortæller om de særlige betingelser ved at filme ombord, på havet og i luften fra dette skib, bygget i 1932 i Nakskov og er verdens ældste, stadig sejlende fuldrigger som skoleskib med 80 elever om bord. Filmen er lavet selvstændigt af Claus Jacobsen udenfor DR og med tilskud genmem årene fra ikke færre end 58 danske fonde og virksomheder.

Pris: Gratis, når entréen til museet er betalt. Børn og unge under 18 år har altid gratis adgang til museet.

Gratis for medlemmer af M/S Klub og M/S Klub+. Medlemmer af M/S Klub og M/S Klub+ må tage 1 gæst med gratis.

Book billet via booking@mfs.dk

Hvornår: Søndag 14. maj kl. 14.

Gå til top