Åbent i dag fra kl. 11 - 17

Omtaler

M/S Museet for Søfart er kåret til årets bedste arkitektur af RUM – et af de mest anerkendte design- og arkitekturtidsskrifter i Skandinavien.
 

Det prisvindende museum

Priser og anerkendelser er siden starten af 2014 regnet ned over det underjordiske museum M/S Museet for Søfart.  I januar 2014 valgte New York Times at skrive M/S Museet for Søfart på den prestigefulde liste ”52 places to go in 2014” og kort tid efter kunne man i det internationale designmagasin FRAME finde museets udstillingsdesign som nr. 2 på listen over de 10 mest spændende udstillingsdesigns i verden lige nu.
I februar 2014 var det så brugerne på verdens største arkitektursite archdaily.com, der stemte museet ind på en førsteplads som ”Building of the year” i kategorien bedste kulturbyggeri. I foråret 2014 modtog museets arkitektur AIANY Design Award og arkitekturprisen Architizer A+ Award, hvor museet vandt i kategorien Museums.
Senere på året var det Royal Institute of British Architects (RIBA) der belønnede museet med den prestigefulde RIBA Award og i oktober 2014 modtog museets arkitektur en Culture Award for bedste kulturbyggeri på World Architecture Festival. 
I februar i år blev museet kåret til årets bedste arkitektur af RUM – et af de mest anerkendte design- og arkitekturtidsskrifter i Skandinavien.
 

Internationale priser

2015 Luigi Michelleti Award – Special Commendation Award
 

Anerkendelser

EMYA 2015
Mies van der Rohe 2015

 

Prinsesse Benedikte besøger museet 21.02.2014, Billed-Bladet:

 

VisitDenmarks film

A Good Life by the Sea

A Good Life by the Sea

Adventures by the Sea

Adventures by the Sea