Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold.
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 17:00.

Konferencer og Møder

Hold konferencen på M/S Museet for Søfart

M/S Museet for Søfart tilbyder internationale rammer med kant til konferencer, events og møder.

Vi skræddersyr jeres arrangement – hvad enten det er et mindre møde eller et event for 800 gæster.

 

“Tak for en fantastisk aften i fantastiske omgivelser med rigtig dejlig mad og super service. Stor ros til opdækning inde som ude, blomster, lys og bådene på bordene. Det var en positiv oplevelse for os, at I ALLE var så velforberedte og dedikerede til vores arrangement”. – Pfizer Danmark

Spørgsmål?
Kontakt vores bookingafdeling på booking@mfs.dk eller 49 28 02 14 for at høre mere om mulighederne for at holde din konference eller firmaevent på M/S Museet for Søfart.

På M/S Museet for Søfart er der mulighed for at booke flere forskellige lokaler alt efter arrangementets størrelse:

  • Det lille møderum med 24 siddepladser. Mindre mødelokale med direkte udsigt og adgang til dokken.
  • Møde- og konferencerummet med 48 siddepladser. Det perfekte mødelokale med fantastisk lysindfald og rene linjer. Direkte udsigt og adgang til dokken.
  • M/S Café med 120 siddepladser. Højt til loftet, rå vægge med udsigt og udgang til dokken. Ideel til den afsluttende middag, julefrokost eller reception.
  • Den store konferencesal med 139 siddepladser. Danmarks smukkeste auditorium – et svævende dæk spændt ud mellem tørdokkens vægge.
  • Udstillingsrummet “Navigation” med 250 siddepladser. Spis middag direkte i historien. Lad de smukke montre, historiske genstande og gigantiske filmprojektioner danne rammen om dit arrangement.

Der er mulighed for yderligere siddepladser – kontakt os for at høre nærmere. Alle lokaler (på nær udstillingsrummet) har naturligt lysindfald og udsigt til dokken.

Download printvenlig PDF med priser på lokaleleje og forplejning på M/S Museet for Søfart.

Usædvanlige rammer

Hold jeres selskab, bryllup, gallamiddag eller reception i vores prisbelønnede udstillinger. Smukke montre, historiske genstande og gigantiske filmprojektioner danner rammen om et arrangement ud over det sædvanlige.

Book en rundvisning

Til alle arrangementer er der mulighed for at booke rundvisninger på museet, så I kan få den fulde oplevelse af museet.

Læs mere 

Priseksempel

Dagsmøde med frokost fra 525,- ekskl. moms pr. person.

Indeholder: Entré til museet, leje af faciliteter, av-teknisk udstyr og teknisk assistance samt morgenkaffe, croissant, frugt og isvand. Til frokost serveres årstidens sandwich og en vand samt eftermiddagskaffe/-te og kage.

Gå til top